Sektörün Tercihi PlastEurasia Fuarı!

Plast Eurasia İstanbul 2023,
Plastik Endüstrisinin Vazgeçilmez Adresi!

Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı Hazırlıkları Başladı

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından PAGEV iş birliğinde düzenlenen Plast Eurasia İstanbul 2023 fuarı, 22-25 Kasım 2023 tarihleri arasında 32. kez sektör profesyonellerini bir araya getirmeye hazırlanıyor.
Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı, plastik makine ve ham madde sanayine özgü ürün ve üretim uygulamaları başta olmak üzere sektöre ait çeşitli –makine, ham madde ve ekipmanı tek çatı altında inceleme fırsatı  sunuyor.

Sektörün tercihi Plast Eurasia İstanbul Fuarı

Plast Eurasia İstanbul 2022 yılında - 13 sergi salonunda 1.087 katılımcı ve 64.047 ziyaretçi ile bir kez daha sektörün tercihi oldu. Fuarda dünyanın beş kıtasından katılımcılar en yeni ürün ve hizmetlerini ziyaretçilerine sundu. Sektörün öncü firmalarının yer aldığı fuarda, katılımcı sayısı bir önceki yıla oranla %27 arttı.

Katılımcı ve ziyaretçilerinden tam not aldı

Katılımcıların %94’ü 2023 yılında da katılımcı olarak fuarda yerlerini alacağını belirtirken ziyaretçilerin %90’ı fuardan memnun ayrıldığını ifade etti.
Katılımcılar, fuara katılma amaçları olan şirket imajını güçlendirmek, yeni ürün/hizmet tanıtmak, ulusal ve uluslararası pazardan müşteri kazanmak, mevcut iş bağlantılarını güçlendirmek ve yeni iş bağlantıları kurmak, rekabetten geri kalmamak gibi konularda fuarın beklentilerini fazlasıyla karşıladığını belirtti.

İhracatınızı artırmak için harekete geçin

Fuarda ihracatın en çok yapıldığı ülkelerden gelen ziyaretçiler dikkat çekti. Fuar, başta Almanya, İtalya, İspanya, Fransa, Polonya, İngiltere gibi ihracat rakamlarının yüksek olduğu ülkelerden 10.227 uluslararası ziyaretçi toplamda 64.047 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Hedeflerinizi bu fuarda yakalayın

Katılımcıların uluslararası ziyaretçilerle bir araya gelerek, ürünlerini hizmetlerini sunma, yeni iş birlikleri kurma  fırsatı yakaladığı fuarda, ziyaretçiler son teknoloji ürün ve uygulamalar hakkında birebir bilgi alarak sektördeki yenilikleri yakından görme fırsatı yakalayacak. Kalite ve çeşitlilik açısında rakipsiz olan fuarda, yerli ve yabancı sektör profesyonelleri bir araya gelerek yeni ticari bağlantılar kurma fırsatı yakalayacak.
4 gün sürecek olan fuarda 1000’in üzerinde firma ile görüşmek için biletinizi www.plasteurasia.com adresinden alabilir veya fuarda standlı katılımcı olmak için iletişime geçebilirsiniz.

ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN